Over ons

Woondecoratie en binnenhuisrichting: liefde op het eerste gezicht

Interieurinrichting en woondecoratie vormden meer dan 30 jaar geleden de start van Jolipa. Twee trendgevoelige zussen met een rugzak vol enthousiasme stonden aan de wieg van deze inmiddels zeer succesvolle Belgische zaak voor decoratie en binnenhuisinrichting.

J-line - pleasure of living

De passie voor woondecoratie leidde tot de start van J-line, een eigen merk voor woonaccessoires en interieurdecoratie. J-line woondecoratie wordt in meer dan 100 landen verkocht en heeft daarmee een stevige marktpositie verworven. Je vindt J-line in interieur- en decoratiezaken, bij bloemisten, in tuincentra, in verf- en schilderswinkels, in woonwinkels, in meubelzaken, bij binnenhuisarchitecten ...

Twee interieurcollecties per jaar

Elk jaar brengt J-line twee collecties voor interieuraccessoires en tuindecoratie op de markt. Voor het najaar staan warmte en gezelligheid in huis centraal. De lentecollectie brengt een interieur en tuin vol kleurrijke accenten. Elke collectie is een verrassende verzameling woondecoratie en tovert elk huis om in het interieur van jouw dromen.

Interieur woonkamer, keuken, slaapkamer en tuin

Zoek je inspiratie voor het interieur van je woonkamer, keuken, slaapkamer of tuin? J-line geeft je interieurtips voor accessoires en woondecoratie die passen bij elke stijl. De combinatie van tijdloze klassiekers en trendy decoratie in verschillende materialen biedt iedereen het plezier van mooi wonen.

Harmonieus interieur

Elke collectie draait rond een bepaald thema. Zo kan je een volledige kamer of zelfs je volledige interieur harmonieus inrichten. De woondecoratie van J-line is dan ook heel uitgebreid: van bloempotten tot knuffelbeesten, van meubelen tot uurwerken, van fotokaders tot badkameraccessoires. Je vindt bij J-line echt alles voor je interieur, van A tot Z: kaarsen, tafels, glazen, zetels, tassen, kandelaars, kasten, opbergdozen, vazen, dienbladen, kussens, gordijnen, lusters, flessenhouders, olielampen, kapstokken, beeldjes, kerstversiering, manden, servies … En zelfs juwelen, sjaaltjes en handtassen!

Tafeldecoratie: the finishing touch

Van een mooi interieur geniet je elke dag. Maar voor een feestje of een etentje mag het iets meer zijn. Daarom vind je bij J-line ook alles voor een perfect gedekte tafel. In onze collecties kan je terecht voor tafeldecoratie zoals kaarsen, glaswerk, servies, tafelkleden en kandelaars.

Tuindecoratie

De zomercollectie van J-line staat elk jaar bol van de unieke tuindecoratie. Net zoals de bloemen en planten die beginnen bloeien, zorgt tuindecoratie voor dat echte lentegevoel.