J-line steunt “De Kade”!

J-line steunt “De Kade”!

Ter gelegenheid van hun veertig jarig bestaan, verzamelden de medewerkers van J-line een bedrag van maar liefst €3500 bij elkaar.
Met dit hartverwarmend initiatief wil het management steun bieden aan Blinden en Slechtzienden. J-line denkt hierbij in het bijzonder aan het kleinkindje van één van onze medewerkers: Léon.

Deze financiering maakt het mogelijk om speciale producten te ontwikkelen voor zowel baby’s, jongeren en volwassenen. We spreken hier bijvoorbeeld van apps die de kleur van kledij kunnen lezen en zelfs geld kunnen herkennen. Iedere ontwikkeling is volledig aangepast aan de noden en de waarden van de persoon in kwestie.
Dagelijks zetten zich een 1000-tal mensen in voor deze VZW, waaronder Tine. Tine heeft zelf een visuele beperking en werkt al zes jaar als “Interne coördinator” voor de Kade. Als geen ander kan zij zich in deze leefwereld inleven en sinds kort begeleid ze daarnaast haar mensen op vlak van thuisbegeleiding.
Tine kwam met heel veel enthousiasme en gedrevenheid het voltallige team achter Jolipa persoonlijk bedanken en haar organisatie uitgebreid toelichten.


De kade situeert zich in het West-Vlaamse Brugge en omgeving.
Meer weten? Surf dan verder naar www.de-kade.org/PortaalDeKade

Terug naar overzicht