NIEUW - Accords Essentiels

Maak kennis met Accords Essentiels van J-Line, een fascinerende collectie huisgeuren die een ware beleving voor de zintuigen vormt. Onze collectie is een ode aan de meest geliefde geurnoten en akkoorden uit de parfumwereld. Elke huisgeur werd zorgvuldig samengesteld om je huis te transformeren in een unieke geuroase. 

Je avontuur begint met Ambre Intime, een geur die fluistert over warme, exotische oorden, omhuld in een sluier van mysterie. Of misschien word je aangetrokken tot de frisse, opwekkende noten van Bois Givré, die je meenemen naar een ongerept bos bij dageraad. Met acht unieke geuren, die elk hun eigen verhaal vertellen, is er een geur voor elke stemming en elk moment.

Laat Oranger Ensoleillé je meevoeren naar een zonovergoten sinaasappelboomgaard, waar de lucht zindert van zoete citrusgeuren. In de schaduw van bloeiende rozen, vind je een oase van rust met Rose Rêveuse. En als de avond valt, brengt Figue Frivole je de verleidelijke zoetheid van een Mediterrane zomeravond.

Maar de reis stopt daar niet. Laat je betoveren door de magnetische kracht van Musc Obscur, de warme en houtachtige tonen van Santal Satiné, en de onweerstaanbare charme van Vanille Gourmande. 

Accords Essentiels van J-Line is meer dan een geurcollectie; het is een uitnodiging om elke ruimte in je huis te verrijken met een heerlijke geur en een eigen, unieke ziel! 

Ontdek de catalogus

Lees verder